Private yogatimer

Velkommen til private yoga timer i mitt lille hjemme studio i Hønefoss!

Private Yin & Yang Yoga Gruppetimer

Dette er et tilbud for dere som ønsker å dele yoga praksisen med en partner, venner eller kollegaer og har felles mål om å være sterkere både fysisk og mentalt.

Dere møtes på yoga matten, utforsker og opplever glede av yoga sammen. Pust, fysiske øvelser, meditasjoner, gode samtaler og felles energi gjør yoga-timene helt spesielle.

I disse private yogatimene kan det være 2-4 personer. Jeg lager og tilpasser yoga programmet til hver enkelt gruppe ut ifra deres ønsker og behov, og til felles glede.

Dere kan velge om dere vil praktisere yoga I en rolig og privat atmosfære på stedet der dere bor eller i mitt yogastudio hjemme. Dere kan velge også om dere vil ha en enkel yoga time eller avtale noe fast over tid.

Dere trenger ingen forkunnskaper om yoga!

Privat yoga praksis  – en til en 

Dette er et tilbud for deg som vil komme i gang med yoga og har behov for en individuelt tilpasset yoga praksis og ønsker personlig veiledning og oppfølging.

På en privat yogatime får du spesialtilpassede yogaøvelser, puste teknikker og meditasjoner etter din kropp, ønsker, behov eller utfordringer. I en rolig og privat atmosfære får du tid til å praktisere yoga i ditt eget tempo.

Du kan velge om du vil praktisere yoga der du bor eller komme til mitt hjemme yoga studio. Om du ønsker kan du også velge private Online yogatimer (via zoom), eller kombinere både online og live.

Første gang vi møtes, vil vi kartlegge et program som passer deg og denne timen er gratis. Vi finner sammen tid og dag som passer deg best.

Private yoga timer for familier

Timene passer for dere som ønsker å dykke inn i yogas verden sammen med hele familien. Det er verdifull tid tilbrakt sammen, der barna får utforske yoga sammen med voksne som står barnet nært  i rolige og private omgivelser. 

Det er en ny måte å kommunisere med barnet på, styrke forholdet seg i mellom, skape gode opplevelser og minner sammen, og bli sterkere sammen både i kropp og sinn. 

I disse private timene kan dere være hele familien eller bare noen familiemedlemmer. Dere kan velge om dere vil ha en enkelt time eller avtale noe fast over tid.

Dere trenger ingen forkunnskaper om yoga, kun nysgjerrigheten til å lære!

Private yoga timer for barn

Disse timene passer for alle barn. Hvert barn har sitt fantastiske bilde av verden, sine drømmer, sine talenter, og hvert barn har sine egne vanskeligheter. Yoga praksis er absolutt nyttig for alle barn.

I private yoga timer får barna utforske yogas hemmeligheter gjennom eventyr, fortellinger og moro i rolige og private omgivelser. Det er en trygg måte å lære barna hva yoga er og øve på yoga.

Barna får utfolde seg på egne premisser. Vi veksler mellom aktivitet og hvile, øver på yogastillinger, pust og meditasjon.

Yogaøvelsene velges som et resultat av å observere barnet: hva de kan gjøre, hvilke behov de har og hvilke utfordringer de har.

Online Yoga Timer

Online yogatimer passer for deg som reiser mye, eller har det vanskelig for å finne tid til en regelmessig yogapraksis i en hektisk hverdag. 

Da trenger du kun plass til yogamatten din, PC eller iPad, og en god internett forbindelse.