Om meg

Hei, jeg heter Oksana!

Jeg er pedagog og yogalærer, forfatter og kursholder.

Så hyggelig at du vil vite mer om meg!
Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Jeg elsker yoga!

Yoga gled inn i livet mitt for ca.10 år siden. Kroppen min åpnet seg opp. Kreativiteten min fikk vinger, selv om noen tankemønstre fortsatt kommer i veien av og til. Jeg lærte å puste og elske mine mangler. Jeg lærte å legge merke til små mirakler og bare være, der jeg er og som jeg er.

Jeg elsker å lære yoga!

Jobb i barnehagen gir meg unike muligheter til å utforske yoga sammen med barn i hverdagen og hente mye inspirasjon til barneyoga timene mine og mine skriverier.

På fritiden er jeg yogalærer for voksne.

Av og til holder jeg barneyoga og familie yoga klasser.

Jeg elsker å dele mine yoga kunnskaper og erfaringer!

Jeg holder kurs og workshop om barne yoga for de som jobber med barn eller har barn selv med et ønske om å spre min erfaring og kunnskap om barneyoga som et fantastisk verktøy for barnas bedre hverdag.

Jeg elsker å leke med yoga!

Jeg elsker å utforske og leke med yoga. Yoga timene mine er basert på Yin & Yang yoga, der i tillegg til de fysiske klassiske asanas integrerer vi den subtile, pulserende bevegelsen av energi i stillingene. Jeg bruker også noen øvelser av Qi Gong som et supplement til yin yoga, der myke bevegelser, pust og mental fokus synkroniseres for å transformere stress og fysiske blokkeringer til ny energi. Akkupressur, yoga massasje og eteriske oljer brukes for en holistisk effekt i yoga praksisen.

I yogatimene mine er det rom for både rolig og en mer dynamisk yogapraksis, rom til å følge ditt eget tempo og lytte til kroppen din, rom for pusteøvelser, mindfulness og meditasjoner, rom for yoga filosofi og mantra synging. Hovedfokus er å utvikle og skape balanse i kropp og sinn.

Kreativiteten min fikk  vinger!

I 2019 ga jeg ut Yogakort for barn som jeg skrev og illustrerte selv. Det er mitt indre barn som kom til overflaten og som jeg rugget og vugget i 9 måneder.

Det er mange som allerede har fått glede av barneyoga kortene i hele Norge – i  barnehager, i yoga studioer og hjemme i stua.

Nå holder jeg på å skrive yoga fortellinger som fortsettelse av yoga kortene.

Jeg elsker selve livet!

Jeg elsker livet med alle dets farger og skygger. Jeg elsker å vite at jeg kan snu negativt til positivt. At jeg kan vinne over meg selv og la drømmene opne seg. At jeg kan tillate meg å synge over hele halsen, å gjøre noe dumt og ikke bekymre meg for det. At jeg kan møte venner over alt og dele mine tanker. At jeg kan være lykkelig bare av å se mot himmelen.

 

Sertifikater & Erfaringer

  • Yin Yang Yogalærerutdanning med sertifisering fra Yoga Alliance fra Yin Yoga Akademiet (200 timer)
  • Barne-og ungdoms yoga lærerutdanning hos Jay Ma Yoga, med en fantastisk Kundalini yoga lærer – An Magritt Seeland.
  • Yin yoga lærerutdanning fra Yin Yoga Instituttet (200 timer)
  • Areal Yoga (50 timer)
  • Ulike kurs / workshops – blant annet kurs i nevroyoga hos Jay Ma Yoga.
  • Påbegynt nevroyoga lærerutdanning hos Jay Ma Yoga.
  • Etterutdanning  i livsmestring, relasjonskompetanse og oppmerksomt nærvær fra RBUP Mindfulness Norge.
  • Selvstudier i yogafilosofi og forskjellige yogaformer.

Min Filosofi:

«Lykke er et valg!»

La oss gjøre yoga sammen!

Lyst til å holde kontakten?

Meld deg på!