Hvem er Sara?

Barneyoga, Barneyogakort

saras verden

Velkommen til Saras Verden!

Her kan du blir bedre kjent med jenta på kortene.

Sara er ei nysgjerrig jente som bor i et lite hus ved skogen sammen med familien sin. Hun liker å tegne og bake sølekaker. Noen ganger liker hun også å bade i badekaret. Da leker Sara med badeskum, later som hun er en dykker eller lager såpebobler som sprekker i lufta. Andre ganger liker Sara å gjøre ingenting, spesielt når det regner.

Da liker hun å se ut av vinduet og telle regndråpene som klistrer seg fast på vinduet og ruller nedover. Men mest av alt liker Sara å leke med vennene mine i skogen. Da prøver hun å bevege seg som de, være som de og snakke som de. Noen ganger går eller sykler Sara på oppdagelses tur.. for å møte en ny venn.

Sara inviterer til å møte vennene hennes og bli med på oppdagelsestur og utforske gleden av yoga gjennom dyreverden – Møte snille dyr og insekter som bor i skogen, sykle sammen til en bondegård og hilse på katten og kua, seile ut i havet sammen med Sara langt, langt borte, der det er veldig varmt og regner nesten aldri og leke i vanndammen med krokodillen, elefanten og sjiraffen, fly som en sommerfugl ut i himmelen og se på regnbuen, eller kanskje male en regnbue selv.