barneyoga timer inspirasjon

Familieyoga

Familieyoga er en morsomt time der barn får utforske yoga sammen med voksen som står barnet nært. Det er en ny måte å kommunisere med barnet på og styrke forholdet i mellom. Målet med familieyoga er å utforske yoga sammen, skape gode opplevelser og minner sammen med barn. Det handler om å ro ned i kroppen og sinn, være til stede, bruke kroppen sin fysisk og ha det gøy. 

På familieyoga får dere utforske ulike yogaøvelser som styrker balansen, koordinasjon og konsentrasjon gjennom en leken tilnærming – fantasireiser, musikk, pusteøvelser og meditasjon.Vi avslutter yoga time med en deilig avspenning. Dette er en yogatime for familien, men på barnas premisser. Både barn og en av foreldrene eller annen voksen er med på timen.

Familieyoga passer best for foreldre/ voksne sammen med barn i alder 5-9 år. Timene holdes på Ringerike Yoga og Pilates – du kan sjekke kommende kurs ved å trykke på knappen under.

La oss holde kontakten!

Meld deg på her om du er interessert i kurs og workshops om barneyoga og vil høre mer om kommende arrangementer!

Jeg sender kun mail om det som er relevant og kun når det er relevant, så du vil ikke bli spammet. Du kan melde deg av når som helst.