Barneyoga

Barneyoga handler om å kommunisere med barna på en ny måte. Det handler om å være til stede og lære og utforske sammen med barn på en morsomt og trygg måte ved å bruke barnas språk.

Yogakort for Barn

En perfekt måte å utforske yoga sammen med barne, både hjemme og i barnehagen

barneyoga timer inspirasjon

Barneyoga
Hefter

Digitale hefter for deg som
vil ta i bruk barneyoga
med en gang!

barneyoga workshop

Kurs for Barnehager

For barnehageansatte som ønsker å introdusere yoga i barnehagen

yoga med oksana kurs for barnehageansatte

Barneyoga Workshops

For deg som ønsker å lære å introdusere yoga for barn på en morsom og lærerik måte.

Gratis hefte!

Hjelpemidler i barneyoga

Tilbakemeldinger

“I dag kom yoga-kortene. De er så fine! Jeg merker at de er laget med visdom og kjærlighet! takk ☺”

– Monica Benne, Barn i Balanse

“Tusen takk! De kom i postkassen min i dag og jeg er henrykt! Du møter barnet på yogamatten med en barneyogalærers varme, et medmenneskelig fokus, en kunstners øye og en pedagogs bankende hjertet. Jeg er ufattelig stolt over å ha fått være læreren din og helt “yogahøy” på kvaliteten du bringer inn i dette.”

– An Magritt Seeland

“Takk for fine kort! Har brukt dem hver dag etter de kom i posten, og barna elsker dem! Det første de spør om når de kommer i barnehagen!”

– Isabell

“Anbefales! Barna synes det er kjempegøy”

– Karianne Spenser

“Tusen, tusen takk for yogakortene. De er HELT FANTASTISKE! Vi har lekt sammen med barna flere ganger allerede, og i går tok barna kortene selv og lekte alene uten oss voksne. De er ikke så nøye med stillingene/posisjonene ennå men det er mye latter og de har så mye glede av å prøve å få det til! Og de har også brukt kortene til å fortelle historier og vise hva dyrene gjør. Latter, glede og bevegelse. Takk igjen!”

– Anita Paduch

“Tuusen takk til deg, Oksana for en dag, og hvilken kunnskap og erfaring du sitter på- og deler! Anbefaler alle som er opptatt av barns ve og vel og ta dette kurset om det blir en ny sjanse! Og yogakortene er helt fantastiske! Heldige er alle barn (og voksne) som får ta del i dem:). Jeg gav kortene i dåpsgave i går og holdt også faddertalen basert på kortene. Tok gjestene blant annet med på en liten yogisk reise med kortet ditt «Pustebamse»! Stor suksess! Takk igjen, Oksana.”

– Kristine Bull-Engelstad

“Nydelig kort, gleder meg til å gi dem bort og være med å bruke dem.”

– Kjærsti Glendrange

“Kjempefine kort! de var umiddelbar suksess, vi har allerede gjort 9 stillinge , og dattera på 10 vil vanligvis ikke være med å gjøre yoga. Hun syntes det var mye gøyere  å gjøre det med kortene.”

– Tine  S. Østby

“Vi synes det var en veldig fin og lærerik økt:-)”

– Lilleslottet Barnehage 

“Vi i Almemoen Fus barnehage synes du hadde et veldig fint barneyogakurs for oss. Du var en inspirerende foredragsholder som forklarte øvelser og teori om yoga på en måte som var lett og forstå. Vi fikk mange morsomme og nyttige tips til hvordan gjøre yoga sammen med barn på en leken måte. Fint å få utdelt et hefte med beskrivelser av ulike øvelser. Bra at det også var teori knyttet opp til hvorfor gjøre de ulike øvelsene/ hvilket utbytte kroppen har av å gjøre akkurat den øvelsen. Det var fint å få gjøre ulike barneyogaøvelser selv på kurset, det man gjør selv husker man bedre. Vi er mange i barnehagen som nå bruker øvelsene dine på ulike måter i hverdagen med barna👍 Takk for flott kurs og gode tips!”

– Almemoen Fus Barnehage

Besøk min blogg

for enda flere ressurser!

Fjærpust

Fjærpust

Et fjær er en fin hjelpemiddel for å lære barna å styre og kontrollere pusten. I tillegg er det en morsom aktivitet for både barn og voksne og som kan brukes alene og i par yoga øvelser. Slik gjør du: Inviter barna å sette seg på en yoga matte eller på en teppe i en...

Håndpust

Håndpust

Denne øvelsen roer ned og balanserer nervesystemet umiddelbart, hjelper med å bli kvitt negative følelser, øker fokus og konsentrasjon, stimulerer sansene, øker bevisstheten om pusten, kroppen og sansene. Denne pusteøvelsen gjøres ved å puste og tegne over hånden,...

Løvepust

Løvepust

Løve pusten renser ut giftstoffer både på fysisk og på det mentale plan. Den hjelper til å bli kvitt med negative følelser – absolutt barnas favoritt!Slik gjør du: Start med å sitte på dine hæler. Hold ryggen rett, tenk at du er en løve-jungelens konge! Spre fingrene...